+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA SEV-VCF: Amb què ens sorprendran hui?

Per Pere Alapont · 29 Novembre, 2015

Sevilla i València s’enfronten aquesta nit (Sánchez Pizjuán, 20.30 h) en un partit que reuneix tots els ingredients necessaris perquè qualsevol cosa siga possible sobre l’herba. Les dos esquadres arriben en un moment esportiu i psicològic molt dolent, amb els entrenadors al punt de mira i assenyalats per les seues respectives aficions, les quals van a seguir apuntant amb el dit als tècnics siga quin siga el resultat que es done.

L’estadi sevillista, a més, no és l’escenari que millor se li dóna al València, i és que fa quasi 12 anys, des de 2004 concretament, que els de Mestalla no s’emporten els 3 punts quan visiten Nervión. A l’actual llar d’Unai Emery s’han produït escàndols arbitrals any rere any i això no fa més que augmentar la poca confiança que els aficionats blanquinegres tenen dipositada en aquest partit.

El míster sevillista ha comentat que espera “al millor València”, però la realitat és que és molt probable que siga l’únic que ho creu. Només queda esperar que arranque el duel i estar preparat per a qualsevol cosa.

Alineació 11 titular - sevilla