+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA RSO-VCF: Regularitat, per favor

Per Pere Alapont · 10 Gener, 2016

El València visita Anoeta esta vesprada a partir de les 16 hores per a enfrontar-se a la Real Societat, un equip que es troba a dos punts dels llocs de descens i al qual s’ha de guanyar sí o sí. Els de Neville han arribat a un punt en què no poden deixar-se més punts si no volen seguir allunyant-se a poc a poc dels llocs que donen accés a competicions europees.

Per a tractar de fer-se amb una victòria, el tècnic anglés podrà comptar en defensa de nou amb el recuperat Mustafi, però no amb José Luis Gayà, que encara no està al 100% i, com el mateix entrenador ha repetit en nombroses ocasions, no forçarà a cap jugador. Alcácer serà titular i Rodrigo Moreno podria seguir allargant el seu bon moment des que s’ha recuperat partint per darrere del davanter.

Eusebio, tècnic dels guipuscoans, ha afirmat del seu contrincant que “és un equip que competeix molt bé, que té jugadors de molt de nivell i és un rival a respectar”. Ara és el moment que el conjunt blanquinegre faça honor a eixes lloances i s’emporte un partit vital.

Alineació 11 titular - rsociedad