+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA RMA-VCF: Assalt al Santiago Bernabéu

Per Pere Alapont · 09 Maig, 2015

El València disputarà esta nit un dels partits que la seua afició espera amb més ganes i a la vegada amb més pànic de la temporada. I no pànic per la perillositat i pegada del rival, que també, sinó per tot el que comporta jugar en un escenari com el Santiago Bernabéu. Massa experiències desagradables que no cal recordar s’han produït ja a la capital d’Espanya i l’aficionat ja s’ha acostumat a asseure’s cara la televisió i esperar amb resignació quin nou escàndol li va a tocar contemplar amb impotència en eixa ocasió.

Independentment del factor arbitral, el partit de hui suposa tota una prova de foc tant per a uns com per a altres. El Madrid no pot permetre’s no guanyar; qualsevol cosa que no siga sumar els 3 punts provocaria renunciar ja a les aspiracions de fer-se amb el títol de Lliga. A més, quan arranque el partit ja sabran quin ha sigut el resultat del líder actual, el Barcelona. El València, per la seua part, no perdria la quarta plaça en cas de perdre i que el Sevilla guanyara el seu partit a Balaídos, però sí que tornaria a complicar-se la seua futura estada a la Champions League. Un punt com a mínim a l’estadi dels blancs seria un bon resultat per als de Nuno.

En les convocatòries el més destacat és la tornada a la llista de Carlo Ancelotti de Karim Benzema, que pot llevar-li la titularitat a “Chicharito” Hernández i l’absència de Rodrigo a les files valencianistes. Aquest últim ja no podrà estar més a les ordres de Nuno en el que resta de temporada per la desmesurada sanció que se li ha aplicat després de veure la tarjeta roja a Vallecas.