FEMENÍ  

PRÈVIA: Revalidar el bon nivell com a visitants

Per Laura Alapont · 20 Novembre, 2020

El VCF Femení viatja a Sevilla per a afrontar la Jornada 9 amb l’esperança de mostrar la mateixa efectivitat que a l’Antonio Puchades, les de José Bargues continuen invictes com a locals, però no guanyen fora de casa des de la Jornada 1, a més, les dues derrotes que l’equip ha patit són com a visitant, totes dos 2-1 enfront de l’UDG Tenerife i Real Betis. El partit es podrà veure a les 14:00 h per Gol.

Per la seua part l’equip dirigit pel vell conegut del València, Cristian Toro, rep a les valencianistes al Jesús Navas en un moment idíl·lic, ja que, les sevillistes han aconseguit tres victòries consecutives als tres últims partits derrotant a Sporting de Huelva, Deportivo de la Coruña i Espanyol.

Tot i que, al mercat estival van patir les eixides importants de Cata Coll, cedida pel FC Barcelona, i Aldana Cometti, recent fitxatge del Levante UD, l’equip de Toro sols ha encaixat quatre gols, i a la davantera ha format un trident molt perillós per als rivals amb l’exvalencianista Zenatha Coleman, la jove Claudia Pina i l’experimentada Toni Payne.


No obstant això, tot no són bones notícies, ja que la també exvalencianista Natalia Gaitán patia aquesta setmana una greu lesió al lligament creuat anterior de la seua cama esquerra, la colombiana és una baixa de molts galons, ja que n’apenes uns mesos ha vestit fins i tot la capitania del Sevilla FC.


El VCF Femení tampoc arriba amb les millors condicions, ja que, a la baixa de Carla Bautista se suma la d’Asun Martinez, així i tot, és el partit propici per augmentar la distancia i mirar cap a la part alta de la classificació. Ara mateix, l’equip de José Bargues és quint amb dotze punts i vol seguir donant continuïtat al bon inici lliguer.