Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FEMENÍ  VCF FEMENÍ  

PRÈVIA: Repetir la gesta

Per Laura Alapont · 05 Febrer, 2021

El VCF Femeni visita la Ciutat Real Madrid amb l’objectiu de repetir la gesta del partit d’anada on va aconseguir sumar davant del conjunt de David Aznar en un partit en què les de Bargues puntuaren un punt valuós a casa.

Després de la suspensió del passat encontre contra l’UDG Tenerife a l’Antonio Puchades, les valencianistes viatgen a la capital per afrontar amb bona dinàmica la segona volta de la Primera Iberdrola. El partit corresponent a la Jornada 19 serà televisat per Teledeporte aquest dissabte (13:00 h).

Amb objectiu semblant al de l’inici de lliga però, amb una realitat molt diferent, el València s’enfronta a un Real Madrid molt més reconeixible, les de David Aznar s’han consolidat als llocs punters de la taula classificatòria amb el pas de les jornades.

A la pólvora de la temporada passada s’han sumat futbolistes importants conformant un onze plagat d’internacionals que es vora minvat per les baixes importants de la portera Misa Rodríguez, expulsada contra el FC Barcelona, i la sueca Sofia Jakobsson principal perill merengue.

Bargues per la seua part no podrà comptar amb Sandra Hernández, com tampoc amb Júlia Aguado i Bea Beltrán, però recupera a Iina Salmi i prompte confia en poder incloure a la llista de convocades a Carla Bautista i Paula Guerrero, ambdues en la recta final de la seua recuperació.

Les locals sols s’han deixat punts a casa davant de l’Atlético de Madrid i el líder, el FC Barcelona, mentre que les valencianistes no guanyen a domicili des de la Jornada 1. Partit propici per a posar a prova el bon moment valencianista i aconseguir revertir la dinàmica lluny de casa davant un Real Madrid que parteix com a favorit.