+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA RAY-VCF: Vallecas és tan important com Mónaco

Per Pere Alapont · 22 Agost, 2015

Torna la Lliga (Vallecas, 22.30 hores). Amb el record ben viu encara de l’últim partit de la passada campanya a Almeria, en el qual el València va aconseguir una agònica victòria que li permetia acabar la temporada en llocs Champions, l’equip de Nuno viatja al barri madrileny de Vallecas per a tractar de començar el campionat amb bon peu.

Cert és que el partit de tornada de la prèvia de Lliga de Campions del pròxim dimarts a Mónaco acapara tota l’atenció de l’afició i l’entorn mediàtic del club, però la de hui és una cita molt imporant, i tota la institució, tant equip com seguidors, han de centrar-se en véncer els homes de Paco Jémez i emportar-se els primers 3 punts de la temporada. Una victòria, a més, donaria una seguretat i una moral encara més gran de la qual es té després de la victòria de dimecres passat a Mestalla.

Nuno, això sí, haurà de reinventar el seu 11 inicial a causa de les baixes de Gayà, Feghouli i Parejo, per sancions acumulades de la temporada anterior, i les també conegudes per lesió d’André Gomes i Alves. El Rayo, per la seua part, farà pública durant el dia de hui la seua convocatòria.

En roda de premsa, el tècnic rayista ha promés “molta intensitat” per part dels seus , ha recordat la perillositat del València i també ha mostrat la seua preocupació per l’estat de l’herba del seu estadi, la qual està en molt mal estat.