FEMENÍ  

PRÈVIA: Objectiu, la primera victòria a casa

Per Laura Alapont · 06 Novembre, 2020

El VCF Femení buscarà aconseguir la primera victòria a casa a la quinta jornada, el seu rival serà el recentment ascendit Santa Teresa de Badajoz, aquest dissabte a les 17:30 h a l’Antonio Puchades.

Després de l’empat als últims instants contra l’EDF Logroño el conjunt dirigit per José Bargues busca una nova forma de redimir-se i aconseguir sumar els tres punts a casa. El Santa Teresa visita València desprès de perdre contra la Real Sociedad, però la plantilla d’Antúnez ja ha demostrat competir al màxim a la competició guanyant a equips com el Real Betis.

Per aconseguir l’objectiu de sumar els tres punts José Bargues recupera a Kerlly Real, Shannon Woeller i Alejandra Serrano mentre que, es cau de la convocatòria Bea Beltrán, la lateral esquerra té molèsties a l’isquiotibial de la cama dreta i serà una baixa sensible per al VCF Femení.

Ellen Jansen i Carla Bautista que han aconseguit veure porteria enfront de l’EDF Logroño aquesta jornada tindran davant a una de les porteres més en forma de la categoria, Yolanda Aguirre, la portera daimielenya és de les millors armes de l’equip extremeny. El VCF Femení també es retrobarà amb una vella coneguda, Nayadet López, la veterana centrecampista de Manises tornarà a l’Antonio Puchades. 

Partit propici per aconseguir per poder aconseguir guanyar com a local per primera vegada a la temporada i continuar escalant en la classificació materialitzant la bona dinàmica amb punts.