+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA MÓN-VCF: Que la sort ens acompanye!

Per Pere Alapont · 25 Agost, 2015

El València Club de Futbol està a només un passet, concretament 90 minuts, de tornar a retrobar-se amb el futbol d’or europeu. 90 minuts per a poder dir que l’equip blanquinegre, un dels més històrics pel que fa a èxits del vell continent, torna a ser de Lliga de Campions.

Aficionats, seguidors i resta de valencianistes somnien ja en el sorteig de la fase de grups del pròxim divendres, en veure l’escut del rat penat en una gran pantalla davant els ulls de l’elit d’aquest esport i també, per descomptat, de veure eixir el paperet de dins d’una bola amb el nom de l’històric equip valencià que ja va pels seus 96 anys de vida. Que menys que celebrar-ho tornant a la màxima competició continental de clubs.

El primer pas, a més, ja està donat. La victòria, més o menys folgada, de dimecres passat a Mestalla per 3 gols a 1 fa que els homes de Nuno Espírito Santo viatgen amb menys necessitats al Principat de Mónaco. Davant tindran un rival ferit d’orgull, que de segur anirà a pel partit des que l’italià Rizzoli xiule l’inici de la comtessa.

El València ha de saber defensar l’avantatge de dos gols des del primer moment. Ha de ser intel·ligent, seré i segur en defensa com ho ha vingut sent des de la temporada passada, sense lamentar-se per l’adéu d’Otamendi. Un adéu que esta nit ha d’oblidar-se i convertir-se en un hola. Hola de nou, Europa.

Alineació 11 titular monaco