+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA LYON-VCF: Un bon dia per a una alegria

Per Pere Alapont · 29 Septembre, 2015

La Champions no es farà esperar més i torna hui amb la segona jornada i un apassionant Lyon-València que decantarà l’esdevenir del grup, tot i que encara queda més de la meitat de lligueta.

La victòria de divendres passat contra Granada és l’únic positiu que ha pogut carregar a la maleta l’expedició valencianista, ja que encara queden molts aspectes a corregir perquè es puga confiar en aquest equip al 100%.

Mentrestant, els de Nuno es presentaran a Gerland amb un XI de suficients garanties per a defensar l’escut del rat penat. De les paraules d’ahir del tècnic es pot deduir que es va a tornar a l’esquema del 4-3-3 i que Jaume seguirà sent titular a la porteria valencianista.

Davant, un Lyon amb disputes internes entre president i un dels seus màxims exponents al terreny de joc, el francés Lacazette. Poc queda d’aquella esquadra que va guanyar la Ligue 1 set vegades consecutives entre 2001 i 2008, però eixa herba sempre serà eixa herba i el València, amb els seus vaivens esportius, sempre serà el València.

Alineació 11 titular lyon