+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA LPA-VCF: La primera final de veritat

Per Pere Alapont · 28 Gener, 2016

El València Club de Futbol es juga aquesta nit molt lluny de la Capital del Túria el pas a les semifinals de la Copa del Rei. A l’estadi de Gran Canària, els homes de Neville tenen l’oportunitat de tornar a estar a les portes d’una final. A banda, una victòria i el que aquesta suposaria serien la doble injecció de moral que necessiten uns jugadors amb voluntat però amb poc d’èxit en el que va de temporada.

Amb un 1 a 1 al partit d’anada a Mestalla, els resultats que li valen als blanquinegres són els empats a més d’un gol i la victòria, que és el que hauria d’aconseguir-se. És per això que aquest encontre sí que pot considerar-se com una final, en la qual eixir victoriós no suposaria un títol però tindria molt de valor en altres aspectes.

Neville s’emporta a tots els jugadors disponibles, entre ells, els recuperats Feghouli i Enzo Pérez. Per la seua part, l’entrenador de la Unión Deportiva Las Palmas, Quique Setién, sembla que haurà de comptar forçadament amb el seu nou reforç, el valencià i exvalencianista Ángel Montoro. Setién ha manifestat la il·lusió que ell i els seus jugadors tenen dipositada per superar l’eliminatòria, però ha volgut incidir en què aquesta segueix molt igualada.

Alineació 11 titular - laspalmas copa tornada