ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA: La Champions passa per Amsterdam

Per Pablo Marquez · 10 Desembre, 2019

El València CF disputarà hui a les 21 el partit més important del que va de temporada. L’equip valencianista visitarà el Johan Cruyff Arena amb l’esperança de guanyar al Ajax i classificar-se per als octaus de final de la Uefa Champions League.

El conjunt dirigit per Albert Celades va guanyar el derbi valencià per 2-4 davant el Llevant i es troba en un gran moment de forma. Tot i que presenta moltes baixes a la convocatòria.

Per la seua part, l’Ajax va perdre a casa per 0-2 davant el Willem II. L’equip holandés arriba com líder del grup de Champions amb 10 punts i amb l’empat passaria a la següent ronda.

Amb la victòria, el València seria primer de grup i evitaria als grans equips europeus al sorteig. No obstant això, el conjunt valencianista només necessita fer el mateix que el Chelsea per a classificar-se.

El partit té una importància majúscula. El pas de ronda proporcionaria al València 12 milions d’euros que són necessaris per a l’economia del club. A més, del prestigi que dóna estar entre els millors setze equips d’Europa. A les nou començarà a rodar la pilota i, amb ella, l’esperança i el somni valencianista.