+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA KAA Gent-VCF: Una victòria que podria donar la classificació automàtica

Per Blanquinegres · 04 Novembre, 2015

Jornada 4 de la fase de grups de la Lliga de Campions i el València CF, tot i la irregular de la temporada, pot traure el seu bitllet per als octaus de final de la competició per Clubs més exclusiva del món. Per a que això passe, primer guanyar i sumar 3 punts al Ghelamco Arena serà un innegociable, després el Zenit haurà de fer el propi al Gerland, Lió. Estos resultats resoldrien el grup H, però encara quedaria una lluita en la que el VCF tindria molt a dir, qui és el líder del grup.

Com dèiem, la victòria porta un premi molt suculent per a l’entitat de Mestalla, ja que de nou podria posar el seu nom junt a les altres 15 esquadres que formen els octaus de final de la Champions. El KAA Gent serà la pedra al camí. Els conjunt belga ja va sorprendre en la seua visita a Mestalla de fa dos setmanes. Els homes de Hein Vanhaezebrouck van demostrar molt en la seua visita, van posar en molts de problemes al Zenit a terres russes i va ser al seu feu on van aconseguir el punt que hui tenen en la classificació davant l’Olympique de Lyon.

Per tractar de sorprendre, novament, als blanquinegres, els búfals tractaran de potenciar el factor ‘canxa’. El Ghelamco Arena no serà un ambient fàcil i el de Nuno hauran de saber negociar la bona dinàmica que el conjunt de Gent té al seu estadi, molt pareguda a la que el València té amb el Mestalla, ja que no coneixen la derrota durant esta temporada.

L’última hora del conjunt belga ens deixa la incògnita de Depoitre, davanter titular del Gent, ja que arrossega uns problemes al turmell que el fan ser dubte per a ser de la partida. Per la resta, Hein Vanhaezebrouck no tindrà problemes per comptar amb la seua base que tan bons resultats esta donant en l’estrena del Club a la màxima competició per Clubs del vell continent.

Tot i que ja és conegut per tots, el viatge del conjunt valencianista es va produir amb dos noms que en les últimes setmanes eren noticia. Parlem evidentment d’Álvaro Negredo i Rodrigo de Paul, que van ser les grans dos novetats en lexpedició que ahir aterraven a Bèlgica. Aixó si, Nuno haurà de descartar a dos homes ja que la llista inicial està formada per 20 jugadors.

Per últim, esta setmana ha sigut difícil de desvetllar un possible onze blanquinegre per disputar el partit davant el KAA Gent. Respecte l’últim duel, el derbi de dissabte, pareix que Mustafi tornarà a dirigir la defensa junt a Santos. El centre del camp podria ser el mateix que va botar al camp de Mestalla davant el Llevant UD. Els canvis podrien arribar en la parcel·la que de normal ocupa Sofiane Feghouli. Degut als problemes al peu que l’algerià arrossega des de l’última cita internacional, este podria caure de la titularitat i Santi Mina junt a Paco Alcácer i Pablo Piatti podrien ser el trident d’atac que Nuno presente a les 20:45h.Alineació 11 titular - gent 2