Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FEMENÍ  VCF FEMENÍ  

PRÈVIA: Igual d’efectives a domicili

Per Laura Alapont · 26 Gener, 2021

El VCF Femení visitarà aquest dimecres la Ciutat Deportiva Dani Jarque amb la intenció d’aconseguir la segona victòria consecutiva i tornar a guanyar fora de casa, davant tindrà l’Espanyol necessitat que vol distanciar-se del descens. A les 16.30 h, les de José Bargues, amb l’objectiu d’intentar classificar-se per a Copa de la Reina, es veuran les cares amb les de Rubén Casado en el partit corresponent a la Jornada 17.

Bargues podrà comptar amb tot l’equip amb l’excepció de la Bea Beltrán, Salmi, Paula Guerrero i les davanteres Júlia Aguado i Carla Bautista. Un partit marcat pels reencontres, Berta Pujadas i Anna Torrodà visiten el seu antic feu, mentre que Dèbora García, Marianela Szymanowski, Maya Yamamoto, Brenda Pérez, Anair Lombi, Paula Nicart i la lesionada Nadya Karpova tenen així mateix passat blanc-i-negre.

Les valencianistes que arriben en bon moment de cara al gol després de la golejada enfront del Deportivo Abanca tindran davant a un Espanyol amb major fiabilitat a la porteria, l’entrada de Montserrat Quesada ha aportat una major seguretat baix pals a les de Casado.

L’altra bona notícia per a les locals és el bon moment que viu l’exvalencianista Anair Lombi, que després de la seua tornada als terrenys de joc viu una segona joventut i és la màxima anotadora de l’equip. Cal destacar també el bon nivell de Maya, que en una temporada discreta de Baudet, hi ha assumit importància al centre del camp.

La verticalitat del València tindrà enfront de la contundència de l’Espanyol, partit propici perquè les de la capital del Túria tornen a guanyar i a més, ho facen a domicili. L’objectiu és continuar escalant en la taula i somiar amb la classificació per a Copa de la Reina.