+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA Granada-València: Cal tornar a la senda del triomf

Per Blanquinegres · 07 Desembre, 2014

Amb dues derrotes consecutives en lliga i un balsàmic triomf, amb remuntada inclosa, a Copa del Rei; el València es veu necessitat de punts per no allunyar-se de la zona Champions, objectiu de la temporada.

Amb un València irregular als partits lluny de Mestalla, on ha tingut tot tipus de resultats contra tot tipus de rivals, esperem que demà el València que es veja a Los Cármenes siga el que torne a la senda del triomf en la competició domèstica, que brindarien de 3 punts que comencen a tornar-se necessaris després de no puntuar els dos darrers partits.

Després dels 8 canvis introduïts per Nuno per a l’enfrontament coper, demà el tècnic valencianista tornarà a confiar en el seu bloc. D’esta manera, s’espera que repetisca l’onze que va plantar cara al Barça el passat diumenge al camp de Mestalla. Així, jugadors com Alves, Barragán, Gayà, Parejo, Rodrigo i Feghouli acudirán totalment descansats, Negredo i André a penes van jugar uns minuts al partit del dijous, mentre que el triangle de les bermudes blanquinegre (Javi Fuego, Otamendi i Mustafi) van jugar els 90 minuts.

Possibles Onzes:

Granada: Roberto; Foulquier, Babin, Murillo, J.Carlos, F.Rico, Iturra, Eddy, Piti, Sissoko i El-Arabi.

València CF: Alves, Barragan, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Parejo, André Gomes; Feghouli, Rodrigo i Negredo.