+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA FCB-VCF: Un clàssic amb tot en joc

Per Pere Alapont · 18 Abril, 2015

Els Barcelona-València sempre són grans encontres i aquest any, un dels partits clàssics de la Lliga Espanyola, arriba amb la vida en joc per als dos equips. Els catalans necessiten la victòria per mantenir el lideratge i als valencians els vindria com aigua de maig puntuar al Camp Nou per a seguir en llocs Champions amb certa distància respecte al Sevilla.

Els homes de Luis Enrique no podran comptar amb Andrés Iniesta, el qual segueix ressentit pel colp que va patir amb Javier Pastore al passat partit de Lliga de Campions. Al València, Gayà torna a la convocatòria després d’unes setmanes al marge, però la seua titularitat no es desvetllarà fins a última hora. Lucas Orban podria seguir ocupant el lateral esquerre si Nuno Espírito Santo considera que l’argentí està en millors condicions per a jugar, de fet, amb ell com a titular ha provat el tècnic portugués en l’últim entrenament de l’equip.

L’entrenador dels catalans ha demanat als aficionats blaugranes que s’apropen demà al Camp Nou a les 4 de la vesprada per a donar suport als seus homes, pel que es pot esperar que l’estadi estarà pràcticament ple. Una motivació més per als jugadors del València, que volen repetir la gesta de l’any passat, quan van véncer a Barcelona per 2 a 3.