+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA ESP-VCF: El València es juga la credibilitat en 90 minuts

Per Pere Alapont · 13 Gener, 2015

El València Club de Futbol es juga hui davant l’Espanyol (Power8 Stadium, 20:00 h) el pas als quarts de final de la Copa del Rei i alguna cosa més.

Després de l’última actuació contra els catalans al partit d’anada i front al Celta en Lliga, l’equip necessita donar una imatge d’actitud guanyadora i ambició, i demostrar que per plantilla ha d’estar per damunt de moltes altres esquadres, com pot ser, sense anar més lluny, la de l’Espanyol de Barcelona.

Els locals han preparat durant els darrers dies un ambient hostil per a l’hora de l’encontre, situació que tal vegada convinga als homes de Nuno per a eixir al 100%. Amb el 2 a 1 del partit de Mestalla a favor dels valencianistes no hi ha res sentenciat, pel qual els dos equips eixiran amb tot el seu arsenal disponible.

Les paraules del tècnic dels catalans, Sergio González, recorden a les de Nuno abans del partit d’anada. “Hem de dur la iniciativa des del principi, però sense tornar-nos bojos”, ha manifestat. L’entrenador dels periquitos ha comptat amb Lucas Vázquez i Salva Sevilla a la seua convocatòria, però ha deixat fora Colotto, Montañés i Fuentes.

Per part dels de Mestalla, no hi ha grans sorpreses a la llista i la presència del canterà Rober és el més destacable d’aquesta.