+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA ELX-VCF: El cel i l’infern es reparteixen al Martínez Valero

Per Pere Alapont · 20 Març, 2015

Elx i València s’enfronten en una nova edició d’aquest no tan habitual derbi que va consolidant-se a mesura que el conjunt alacantí va enllaçant temporades consecutives a la màxima categoria del futbol espanyol. Justament és això el que volen aconseguir aquest any altra vegada els homes de Fran Escribà, i per a obtenir-ho són vitals els punts que es juguen al dia de hui al seu feu.

Els il·licitans es troben tres punts per damunt de la zona de places de descens, un marge que podria veure’s reduït aquest cap de setmana en cas de caure derrotats contra un València que, per suposat, també té un clar objectiu definit. Els tres punts que es juga hui són importantíssims per a seguir mantenint-se en la tercera posició de la taula classificatòria. Tota una batalla que comptarà amb la presència d’uns 2.000 valencianistes a les graderies del Martínez Valero i que es deixaran la veu que encara els reste després de les Falles que acaben de conclou-re.

Del que es veurà sobre l’herba, el conjunt entrenat per Nuno Espírito Santo no podrà comptar amb Enzo Pérez, baixa d’última hora per una lesió al quàdriceps de la cama dreta. Tampoc tindrà al 100% als seus dos exponents d’atac; tant Paco Alcácer com Álvaro Negredo no estan recuperats del tot de les seues lesions, tot i que s’apunta a la titularitat del de Torrent.

Alineació 11 elx-vcf