+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA DEP-VCF: 3 punts i molta moral en joc

Per Pere Alapont · 24 Gener, 2016

El València visita esta vesprada l’estadi de Riazor en un partit en què torna a repetir-se, per desgràcia, el discurs que venim repetint ja massa setmanes. Els 3 punts són vitals i no val altra cosa, no només per tornar a sumar una victòria en Lliga moltes setmanes després de l’última, sinó perquè la moral dels jugadors podria destruir-se en cas de tornar a rebre una derrota.

En acabar l’encontre de dijous contra la Unión Deportiva Las Palmas, les cares dels jugadors i els seus discursos van denotar una impotència i una preocupació pel rumb de l’equip que encara no s’havia vist fins ara. La plantilla ho intenta, però les coses no ixen i això crema i molt, tant a aficionats com als protagonistes que estan al terreny de joc.

Una victòria en terreny gallec, que precisament és la terra on es va aconseguir l’última victòria del campionat, suposaria una injecció d’ànim molt important, la qual vindria molt bé per a viatjar la pròxima setmana a Gran Canària, superar l’eliminatòria copera i plantar-se en unes semifinals altra vegada. La situació podria canviar, i molt. No deixem de somiar.

Alineació 11 titular - deportivo tornada