FEMENÍ  

PRÈVIA: David contra Goliat

Per Laura Alapont · 11 Desembre, 2020

El VCF Femení rep a l’Antonio Puchades al malson de Primera Iberdrola, un FC Barcelona intractable que no s’ha deixat cap punt pel camí, l’equip de Lluís Cortés és una autèntica màquina de competir els partits, després de golejar a Champions continua la seua travessia per la lliga on fins al moment ha arrasat amb tot al seu pas, suma 38 gols a favor i sols un en contra.

Les de Bargues s’encomanen a l’èpica per aconseguir sumar enfront de les cules, dur partit per canviar les males sensacions després de la derrota voluminosa contra el Madrid CFF. A les males notícies se suma la baixa sensible de Marta Carro, a més de la de Julia Aguado, ambdues es perdran el partit a causa d’un esquinç al turmell dret, tampoc es troba a la convocatòria Paula Guerrero a causa de una lesió a la mà esquerra.

Les valencianistes s’encomanen a la seua millor versió defensiva, amb partits exigents i ràpids com el que empataren enfront del Real Madrid. Lluís Cortés recupera, a més, a Caroline Graham Hansen, la noruega és l’extrem més perillosa de la lliga amb una verticalitat que la fa de les millors jugadores del món a la seua posició, per acompanyar-la tindrà a Lieke Martens que afronta l’encontre després d’anotar un golàs enfront del PSV i un hat-trick al Santa Teresa. Això no obstant, el principal perill a l’atac és Jennifer Hermoso que la passada jornada es convertia en la jugadora amb més gols de l’història del club.

Un FC Barcelona plagat de noms propis que el converteixen en un candidat a guanyar-ho tot tindrà enfront de un VCF Femení que no dóna per perdut cap partit, aquest dissabte a les 12:00 h televisat per LaLigaSportsTV la plantilla de José Bargues té davant tot un repte.