+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA CEL-VCF: Un ara o mai per a Nuno

Per Pere Alapont · 07 Novembre, 2015

El València obri la jornada de dissabte a l’estadi de Balaídos en un partit que, com es sol dir, serà de vida o mort per al tècnic del conjunt valencianista, Nuno Espírito Santo. Una derrota davant els gallecs o simplement una nova mala posada en escena podria deixar a l’entrenador portugués més fora que dins de l’entitat blanquinegra. O almenys faria plantejar-se a la directiva del club fins on ha d’arribar este projecte que, a hores d’ara, va de mal en pitjor.

El rival, a més, no serà el més assequible possible. El Celta està fent les coses bé, és tercer a la taula, però només està 6 punts per davant del València, així que una utòpica i molt necessitada victòria visitant acostaria les places Champions, que de moment segueixen sent l’objectiu final de la temporada.

I del que es vorà al terreny de joc, poques novetats pel que fa a la convocatòria de Nuno, amb un Negredo que torna a ser descart per decisió tècnica o no del míster i un onze que podria comptar amb Bakkali d’inici. Per part dels del ‘Toto’ Berizzo, el tècnic argentí no disposarà del defensa Cabral, per lesió, i tampoc amb Rubén ni Señé.

“El València és un gran repte per a nosaltres”, afirmava ahir un Berizzo. I no anava gens desencaminat. En estos moments és el Celta l’equip que ocupa la plaça que, suposadament, hauria de pertànyer a l’equip que hui visita als seus homes i que per un mal treball des de l’inici de campanya no està sent així. Un bon dia per a començar a capgirar la situació.

Alineació 11 titular celta