+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA ATM-VCF: La prova del Calderón

Per Pere Alapont · 25 Octubre, 2015

El València Club de Futbol es presenta al Vicente Calderón en, segons paraules del seu mateix entrenador, “un bon moment per a fer-ho”. El ben cert és que les últimes victòries de Lliga i Champions i la lleugera millora d’imatge fan somiar  en una bona i exitosa actuació dels de Nuno en territori indi.

Al Calderón no es coneix la victòria des de 2011, quan Joaquín va tirar-se l’equip a l’esquena i amb un doblet remuntà un partit que s’havia posat en contra als primers minuts de joc. En l’últim precedent a la vorera del Manzanares, la temporada passada, el resultat fou d’empat a 1 amb una diana obra de Shkodran Mustafi.

Sobre l’herba s’espera una nova revolució del tècnic portugués, amb una possible part davantera amb Rodrigo en punta i sense Alcácer ni, per suposat, Álvaro Negredo. Bakkali i Santi Mina podrien acabar de formar un trivot insòlit que s’enfrontarà a un equip que juga pràcticament de memòria.

L’entrenador dels atlètics, Diego Pablo Simeone, va definir ahir el partit com a ‘dur’, on esperaran un rival ‘que ha fet un gran equip’. Ara falta demostrar-ho en un partidàs que podria retornar la il·lusió a una afició necessitada.