Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tres jugadors advertits de sanció per acumulació de targetes en el València

Per Alex Alfaro · 06 Gener, 2023

L’equip de Gennaro Gattuso ja es troba concentrat en un hotel pròxim a l’estadi de Mestalla abans de disputar, a partit de les 9 de la nit, el partit corresponent a la jornada 16 del campionat nacional de lliga enfront del Cadis.

Els jugadors han anat arribant, com és habitual, a les 13.00 a oficines on han deixat el seu cotxe particular abans de pujar-se a l’autobús de convocats. El gran dubte en la llista era la presència d’André Almeida, que ahir no va poder participar en l’entrenament a conseqüència d’unes xicotetes dècimes de febre. Finalment sí que ha sigut convocat i podrà formar part de l’equip que utilitze Gennaro Gattuso esta nit a Mestalla.

D’esta manera, el tècnic té a tots disponibles a excepció de Nico, que va ser operat en el dia d’ahir i serà baixa els pròxims 3 mesos. D’altra banda, Gattuso introdueix en la convocatòria a Fran Pérez i Mosquera, que són els jugadors de l’Acadèmia que habitualment estan amb el primer equip en els partits oficials.

Tres jugadors advertits de targeta groga en el València

Fins a tres jugadors estan advertits hui en cas que vegen una targeta groga es perdran el següent partit de La Liga. Cömert, Guillmón i Castillejo tenen quatre targetes grogues i hui han d’anar amb molta cura, perquè es perdrien el partit contra l’Almeria del cap de setmana del 22 de desembre. Principalment Hugo Guillamón, ja que Gattuso no té un altre “6” disponible i hauria d’utilitzar a André Almeida com ell mateix va assegurar en roda de premsa.