ACTUALITAT  

El Red Bull Salzburg augmenta la seua oferta per Yarek

Per Alex Alfaro · 11 Maig, 2023

Yarek Gasiorowski pot convertir-se en un altre dels molts jugadors del València que abandona l’Acadèmia el pròxim estiu. Segons ha informat la Cadena SER, el Red Bull Salzburg ha millorat notablement l’oferta econòmica per a fer-se amb els serveis del futbolista a partir del pròxim 1 de juliol. L’operació està en un fix de 5 milions d’euros, un percentatge d’una futura venda i una sèrie de prima en funció del creixement del jugador en el primer equip i en la selecció espanyola.

El Red Bull Salzburg ja va oferir per Yarek en les últimes hores del passat mercat d’hivern. Va haver-hi una proposta de 3’5 milions d’euros, susceptible de millora, a la qual el València ni va respondre. En el si del club austríac hi ha confiança que el viatge de Lay Hoon, Corona i Solís aquesta setmana a Singapur servisca per a obrir una via de negociació per a concretar el fitxatge.

El problema amb el futbolista, que té contracte en vigor fins a juny de 2025, és el de molts xavals de l’Acadèmia: que no hi ha pla esportiu pensat per a ell. Yarek ha passat quasi tota la temporada en el juvenil Divisió d’Honor, sent un central de gran projecció (gener 2005, té 18 anys) que en circumstàncies normals hauria d’haver sigut un fix al Mestalla. El mateix succeeix en l’RFEF, on ha sigut titular amb Santi Dénia, Julen Guerrero i José Lana.