+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

Premi a la persistència durant els 90 minuts (1-0)

Per Blanquinegres · 04 Gener, 2015

El VCF Mestalla arranca l’any amb un somriure després d’abastar els 3 punts al tram final de partit gràcies al gol del debutant Toni Martínez.

 

El futbol de bronze ha regressat a l’Antonio Puchades. Per arrancar el nou any al grup 3er de la 2a divisió espanyola, VCF Mestalla-Reial Saragossa B. Un conjunt aragonès que visitava la Ciutat Esportiva blanquinegra situat a l’última posició i es marxarà mes afonat després de la victòria abastada per els xics de Curro Torres.

El partit començava amb molta possessió valencianista, encara que eixa superioritat amb el baló, no es transformava en perill en l’àrea de Victor, porter del Saragossa B. Finalment però, va ser arribar al minut 10 i la possessió va transformar-se en perill local. Primerament, una pilota per la banda cap a Nando va trobar l’àrea aragonesa. D’eixa acció van nàixer 3 bones ocasions de gol per als blanquinegre, però malauradament, ni Gil, ni Borja, ni Dani Ramírez, van saber transformar. Davant estes primeres embastades valencianistes el Saragossa va mostrar les seues febleses defensives, donant bona proba del perquè de la seua situació a la taula classificatòria. Els ‘maños’ patien molt per arribar a la seua zona de creació, només a parir de errades blanquinegres o jugades a pilota parada el Saragossa es deixava vores per les mediacions dels gol. Coincidint amb la mitja hora, Alex va salvar el mobles fent una gran parada baix els pals després d’una treta de cantó ben perillosa del Saragossa B. El temps de descans arribava i el marcador es quedava com es va iniciar el partit, sense cap variació, tot i que les millors ocasions havien caigut cap al costat valencianista.

L’inici de la segona part va començar pràcticament amb el mateix guió, domini i arribades del Mestalla, això si, el marcador no es movia. El Saragossa per la seua part renunciava a la pilota i amb els canvis travessava per esperar i trobar la contra perfecta que li donarà el gol. El minuts anaven passant i el gol continuava sent l’única tasca pendent per al filial blanquinegre, que col·leccionava bones arribades però totes elles inertes. Finalment, a falta de 3 per a la fi, Toni Martínez, l’home gol del juvenil, trencava la sequera al partit. De cap el ‘16’ feia el primer i únic gol de la vesprada. Un gol que serveix per començar l’any amb un bon somriure i oblidar-se el més ràpid possible de les zones perilloses de la classificació.