ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Prandelli no tanca la seua etapa a Mestalla

Per Blanquinegres · 23 Gener, 2017

L’ex tècnic del València CF, Cesare Prandelli continua parlant com a ex membre valencianista i repassant la que va ser la seua etapa a la banqueta de Mestalla. L’última entrevista a Premium Sport l’italià, que encara té pendent la solució contractual dels seus assistents, destaca les contradiccions de Meriton en els seus poders dins la direcció esportiva més el cas que va fer explotar tot a pocs dies d’acabar l’any, el fitxatge de Simone Zaza.

 

Em van demanar fer d’entrenador i director esportiu i després no em van donar les oportunitats reals.

Havíem arribat a l’acord per a incorporar a Zaza però el que no puc admetre és que dies després em digueren si el fitxatge devia ser un migcampista. Era començar una altra vegada de zero.

Amb el meu sou d’un any i sis mesos que quedava el València potser puga anar ara al mercat d’hivern a fitxar.

Podia haver fet un bon projecte. No per portar jugadors a alt preu significa que es vaja a estar sempre en llocs de Lliga de Campions.

 

En altre sentit, la dels seus assistents i el propi Prandelli, tal i com publica en el dia de hui Las Provincias, el València CF té en ment demanar responsabilitats per el quebrantament de contracte i per tant demanar el pagament d’una indemnització. Un pagament en forma de multa per les formes empleades en la marxa del tècnic italià arribat el passat mes d’octubre i que va abandonar el Club a finals del passat mes de desembre.

Per actuar en este sentit, els dirigents blanquinegres no saben ben bé a qui dirigir-se de tots els agents i persones de confiança de Prandelli per tal de trobar un acord. Els assistents de Prandelli que al seu moment no van estar d’acord de la decisió presa per Prandelli no han tancat la seua vinculació amb el VCF i continuen cobrant i formant part de l’equip tècnic del conjunt blanquinegre.