ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Prandelli no perd detall dels seus nous pupils

Per Blanquinegres · 02 Octubre, 2016

El partit entre València CF i Atlètic de Madrid d’ahir va ser la primera pressa de contacte visual de Cesare Prandelli amb el que prompte seran els seus jugadors. Aterrat a València, el dissabte, el tècnic italià va poder ser testimoni directe junt als seus col·laboradors directes del que des de demà mateix haurà de preparar per fer dels de Mestalla un equip ordenat amb conceptes oblidats amb els que començar a sumar de tres en tres i buscar objectius vitals per a la marxa del conjunt de Mestalla.

La derrota per zero gols a dos davant el conjunt matalafer, deixa a les clares que l’equip necessita una xicoteta reforma tot i les bones sensacions demostrades. Unes sensacions que el mateix nou mister blanquinegre buscarà polsar junt al recolzament de la grada de Mestalla de la que Prandelli ja va poder saber com és i de la que va quedar gratament sorprés en paraules recollides a la sintonia oficial d’VCF Ràdio. “És un ambient extraordinari. És un ambient meravellós. Un ambient en el qual l’equip no està mai solament. Els afeccionats estaven sempre amb l’equip i així teníem la possibilitat de jugar amb un home. És un dels estadi més emocionants del món.”

Demà de bona vesprada, Cesare Prandelli es reunirà amb els jugador per començar a detallar el VCF que vol. La setmana es completara amb sessions de treball a porta tancada el dimecres, dijous i divendres tot i estar en una setmana inhàbil amb partits de classificació a la Copa del Món de Rússia del 2018.