ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Prandelli: “Hem d’anar a guanyar en cada partit”

Per Blanquinegres · 30 Octubre, 2016

Cesare Prandelli es mostrà molt satisfet per el bon acolliment que ha tingut la idea d’obrir l’entrenament a l’afició aquest diumenge. “Hi havia moltes famílies. Açò és el futbol. Vaig obrir l’entrenament perquè connectar amb la gent és important” va comentar content Cesare. L’italià ha esquivat la polèmica de la setmana passada i ha incidit nombroses vegades en què tot el vestuari està centrat a vèncer al Deportivo.

Respecte a eixe partit nombrosos debats han hagut durant tota la setmana sobre el substitut de Gayà i el possible debut en Lliga de Lato. “Pense molt en els joves. No vull canviar molt. Vull donar-li una identitat i certesa a l’equip.” explicà Prandelli sobre la decisió de deixar al lateral esquerre del filial fora de la convocatòria. Tampocentrà Siqueira que “continua recuperant-se”, encara que treballa amb la resta dels seus companys. “Utilitzarem un jugador que ajude en defensa en el dos contra un i en el centre del camp” comentà el tècnic valencianista sobre el jugador que siga titular en aqueixa parcel·la de camp.

I és que l’italià pensa que malgrat el bon partit enfront del Barcelona, el de Riazor “és un partit diferent” i per açò no vol canviar a l’excés l’equip. “La nostra mentalitat és que hem d’anar a guanyar en cada partit” assegurà Prandelli al que va afegir: “La motivació l’hem de trobar com a equip“.

Una de les preocupacions de l’entrenador transalpí és la defensa. Sense entrar en polèmiques valorà el partit del Barça per a il·lustrar aquest problema. “Hem d’entendre que hem de defensar tots . Estem millorant. Davant el Barça ens van ficar gols en situacions puntuals, un d’ells en clar fora de joc. Necessitem temps per a treballar”.