ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Prandelli continua definint l’onze de Riazor

Per Blanquinegres · 28 Octubre, 2016

El València CF arriba al cap de setmana amb un par de dies encara per davant per tal de preparar de les millor condicions possibles el partit de dilluns que ve davant el Deportivo de la Corunya (Riazor 20:45h).

Amb els problemes que Prandelli acumula al carril esquerre, els dubtes i les ganes per conèixer la travessa del tècnic italià fan que el responsable a la banqueta continue mirant diverses propostes per tal de fer frent al Depor a la seua casa i així de pas tancar d’una volta per totes el negativisme que el VCF pot acumular entre derrotes i gols en contra.

La sessió de hui divendres ha deparat dos dibuixos tàctics amb variants diferents al lateral esquerre. En un primer instant Prandelli ha treballat amb un bloc en formació 4-2-3-1. Laterals per a Santos i Montoya, dreta i esquerra respectivament, centrals per a la parella Mangala-Garay i la resta de l’equip un calc de les anteriors dos propostes formulades per l’italià als partits d’El Molinón i el de Mestalla davant el Barça.

En segon termini Prandelli ha tornat a platejat un moment de partit amb un 4-2-3-1 en el que l’única variació era la presencia d’Aymen Abdennour al lateral esquerre en detriment de Martín Montoya. Este segon dibuix presenta un onze molt familiar al que es va vore dissabte passat davant el FC Barcelona, moment en el que Gayà va marxar entrant el central tunisià i ocupar el buit.

La sessió el que deixa clar són els dubtes al carril esquerre i que la resta de l’equip no es modifica de cap de les maneres. Des d’el doble pivot format per Enzo i Suárez fins a Rodrigo a la posició de 9, Prandelli té tot allò que necessita per fer front al partit davant els gallecs. Demà dissabte i diumenge el grup blanquinegre, a les ordres de Prandelli, esgotarà el temps de proves.