ACTUALITAT  FITXATGES  

Prandelli contacta amb Simone Zaza

Per Blanquinegres · 12 Octubre, 2016

Simone Zaza, davanter italià actualment a les files del West Ham de la Premier és el davanter que Cesare Prandelli té en ment per a reforçar la posició d’atac de Mestalla de cara al proper mercat de fitxatges que quedarà obert a partir del mes de gener. Així és la informació segons apunta el diari valencià, Levante El Mercantil Valenciano per referir-se als plan del futur més immediat de l’entitat de Mestalla davant els problemes que s’acumulen al front d’atac blanquinegre.

Segons la publicació, el mateix tècnic blanquinegra s’hauria posat en contacte amb el futbolista per tal de conèixer la seua situació actual i la seua predisposició a abandonar la Premier League a mitja temporada per aterrar a Mestalla. El futbolista ex de la Juventus de Torí no ha aterrat massa be dins el conjunt del Hammers amb la que ja ha protagonitzat algun tipus d’esglai amb la graderia i no deixa satisfet al seu actual entrenador, Slaven Bilic.

L’operació no és gens senzilla tenint en compte la situació contractual actual del jugador que es troba cedit a Londres pel conjunt bianconeri de Torí, pel que per poder accedir al jugador, Jesús García Pitarch hauria de començar una conversa a tres bandes –VCF-Juventus i West Ham, per tal de desbloquejar l’actual colluntura de l’operació. Per últim recordar que el West Ham disposa d’una clàusula per la que poder retindre al jugador per valor de 20 milions d’euros.