ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Prandelli comença a mitges

Per Blanquinegres · 03 Octubre, 2016

El València ja té al seu nou entrenador a ple rendiment. Cesare Prandelli ha tingut un dia frenètic en la capital de Túria. Aquest matí va ser presentat en societat en la Llotja VIP de Mestalla i aquesta vesprada va dirigir la seua primera sessió d’entrenament. L’italià va conèixer de primera mà a la qual serà la seua plantilla durant el pròxim any i mig, després de seguir detingudament a l’equip en la derrota enfront de l’Atlètic de Madrid.

Prandelli, que vol formar un grup compacte i amb una o dues idees de joc clares, no va poder incidir des de l’inici en el treball tàctic, i açò que no té temps que perdre. La sessió vespertina va ser de caràcter regeneratiu després del duel de la setena jornada del campionat nacional de Lliga. En ella es van absentar els jugadors convocats amb els seus combinats nacionals per als compromisos de seleccions durant estes dues setmanes.

Ja amb el seu cos tècnic, en el qual estarà Ochotorena com va confirmar en la seua presentació, va realitzar treball específic amb Jaume i Sivera. Mentres que diversos futbolistes van fer carrera continua i estiraments com Aderlan o Siqueira. També estigueren Garay i Medrán que aprofiten per a tornar al ritme del grup després de les seues lesions.

izq_8214

En l’apartat dels internacionals, Nani i Mangala van viatjar per a unir-se a Portugal i França respectivament, on seran avaluats mèdicament després d’acabar el partit enfront de l’Atlètic amb molèsties físiques. Enzo Pérez, Parejo i Diego Alves no es van exercitar amb el gruix del grup.

Prandelli tindrà dues setmanes per a preparar el partit enfront del Sporting amb un pla de treball encara per determinar. Però haurà de posar l’accent en les noves qüestions tàctiques i en l’evolució d’una plantilla que considera amb una “bona base i capaç de millorar“. El temps corre per al nou técnic del València.