ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Possible XI d’Espanya i Geòrgia

Per Alex Alfaro · 30 Juny, 2024

Espanya i Geòrgia s’enfronten en els huitens de final després d’avançar des de la fase de grups de formes molt diferents. Els de Luis de la Fuente han guanyat tots els seus partits, permetent-se el luxe fins i tot de girar l’onze quasi al complet enfront d’Albània. Hui s’espera que torne un onze més semblant al qual va jugar enfront de la ja eliminada Itàlia.

Geòrgia ha sigut la gran sorpresa de la fase de grups avançant com tercera malgrat ser la seua primera experiència en la fase final d’un torneig de màxim nivell. En l’última jornada de grups va aconseguir el bitllet per a huitens sorprenent la Portugal de Cristiano Ronaldo per 2-0. Mamardashvili, Kvaratskhelia i Mikautadze són els noms a tindre en compte d’aquesta selecció.

A Espanya el gran dubte està en qui acompanyarà en l’eix de la saga a Robin Le Normand. En principi tot apunta al fet que el triat serà Laporte, ja que és la parella més habitual des que el seleccionador espanyol prenguera el comandament. Nacho esperarà la seua oportunitat des de la banqueta. Advertits i que hauran d’estar especialment cautelosos en la defensa d’Espanya Le Normand i Carvajal. També però serà suplent Dani Vivian.

Possible XI d’Espanya: Unai Simón, Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Rodri, Fabián, Pedri, Lamine Yamal, Nico Williams i Morata

Possible XI de Geòrgia: Mamardashvili, Lochoshvili, Dvali, Kashia, Gvelesiani, Kakabdze, Kochorashvili, Kiteishvili, Chakvetadze, Kvaratskhelia, Mikautadze.