+  PRIMER EQUIP  

Possible tornada al 4-3-3 sense Feghouli

Per Pere Alapont · 19 Novembre, 2014

Els dubtes generats els dos últims partits i les absències pels compromisos internacionals de gran part de la plantilla del València han provocat que Nuno Espírito Santo pense en tornar a l’esquema que havia fet funcionar sobre rodes l’equip des de l’inici de la temporada, el 4-4-3.

El retorn a aquest sistema de joc al partit del pròxim diumenge contra el Llevant suposaria jugar de nou amb un punta, que seria Paco Alcácer, amb Rodrigo Moreno escorat a banda, com ho va fer fins al canvi de sistema, i amb una possible entrada en l’onze de Carles Gil.

Els nombrosos viatges que l’algerià Feghouli està realitzant amb la seua selecció en els últims dies i el desgast físic i mental que suposen aquests donen a pensar que Nuno preferirà donar descans al jugador africà i concedir la titularitat a Carles Gil, com ja fera en l’encontre davant la Reial Societat a Anoeta.

Aquesta tornada al 4-3-3 també obri la pregunta de si serà Filipe Augusto qui compartirà centre del camp amb André Gomes i Javi Fuego. El jugador brasiler sembla no tindre encara la total confiança de l’entrenador, pel que es dubta de qui serà l’home que ocupe una de les places del mig del camp.