ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Possible onze amb canvi de sistema per al partit de Vigo

Per Marc Santiago · 12 Maig, 2023

El València està en una situació complicada pel que fa a l’esportiu, ocupant la posició número 17 de la taula i lluitant constantment amb els equips rivals per la permanència en primera divisió. Aquest cap de setmana visitarà Vigo, on un Celta amb 39 punts, no posarà les coses fàcils.

L’equip arriba amb les baixes de Thierry Correia i d’Edinson Cavani, ambdós per sanció, ja que reberen la quinta targeta groga en el partit contra el Villarreal. A ells se suma el dubte d’Hugo Duro, que ha estat treballant en solitari durant la setmana a causa d’una molèstia, encara que ha sigut el mateix Baraja qui no ha volgut forçar al madrileny per a intentar que aplegue al diumenge.

Aquestes baixes signifiquen canvis en l’onze respecte al de la passada jornada contra el Villarreal, i potser l’absència de Cavani o el mal estat de forma d’alguns jugadors com Yunus Musah, porten un canvi de sistema. El possible onze de Baraja, si canvia el sistema a un 1-4-3-3 seria: Mamardashvili en porteria, Foulquier, Paulista, Diakhaby i Gayà en defensa, Nico, Javi Guerra i Almeida al centre del camp i KluivertHugo Duro i Lino en atac.

Cal recalcar que açò són especulacionsHugo Duro no està clar que siga titular, però la necessitat de tindre una referència dalt fa que entre en l’onze, a més que el Pipo ha estat cuidant-lo durant tota la setmana perquè aplegue. La titularitat de Javi Guerra és més que probable, gràcies al bon rendiment del de Gilet i a què Baraja confía en ell, malgrat la seua joventut, com ja va fer contra el Villarreal. Finalment, el retorn de Kluivert a l’onze és quasi segur, a més que Yunus no està duent a terme bones actuacions últimament i l’equip necessita a l’holandés per a poder ser més decisius als costats.