+  PRIMER EQUIP  

Pólvora espanyola per al Valencia CF

Per Alex Chardí · 02 Septembre, 2014

L’arribada de Negredo al Valencia CF servix per a formar una de les millors davanteres d’Europa. Junt amb Rodrigo i Paco Alcàcer, el nou fitxatge valencianista aterra en el nostre equip per a formar un trident temible i amb un futur prometedor per davant. Un trident que està cridat a triomfar no només en el Valencia CF, sino també en la selecció espanyola. I és que en el combinat nacional ja ha deixat empremta Álvaro Negredo, mentre que Paco Alcácer ja ha sigut convocat per primera vegada i tindrà l’opció de jugar en els dos pròxims partits, i a Rodrigo només una lesió li ha impedit ser cridat pel seleccionador nacional en esta ocasió.

Els tres jugadors acumulen una dilatada experiència defenent els colors de la ‘Roja’. Amb l’absoluta Negredo ha disputat un total de 21 partits, en els quals ha anotat 10 gols, i s’ha proclamat campió de l’Eurocopa de 2012. El vallecano ha destacat sempre pel seu olfacte golejador, i el seu promedi de gols amb la selecció nacional ho corrobora.

Pel que respecta a Paco Alcácer, ha sigut recentment cridat per Vicente del Bosque, una prova irrefutable de la seua gran qualitat i capacitat golejadora. Amb només 21 anys el de Torrent podria estrenar-se el pròxim dilluns amb l’absoluta en l’encontre que disputarà la selecció, i ja ha sigut campió d’Europa sub-19 en dos ocasions (2011 i 2012). Menció especial mereix el seu paper en la primera d’elles, quan va marcar dos gols en la pròrroga de la final que acabaren valent el títol.

I tanca el cercle Rodrigo, un altre dels davanters més prometedors del nostre país. El jugador naixcut en Brasil ha destacat en totes les categories inferiors de la selecció. L’ariet va ser campió de l’Eurocopa sub 21 disputada en Israel en 2013 i subcampió de l’Eurocopa sub 19 que es va disputar en França. A més, Rodrigo va formar part del combinat que en 2012 va disputar els Jocs Olímpics en Regne Unit.

En definitiva, talent, potència, força, desbordament, velocitat… I molt (moltíssim) gol en el trident que està cridat a marcar una època en el Valencia CF i en la selecció espanyola.

BwiKqmaIQAABVJI

Font: valenciacf.com