La millor informació del ValènciaCF en valencià

Politano, un desig molt complicat per a Gattuso
,

Politano, un desig molt complicat per a Gattuso

COMPARTIR

Des que Gennaro Gattuso arribà oficialment al València Club de Futbol, han sigut molts els noms d’italians o futbolistes que ha entrenat anteriorment que han sonat per al club che, però la realitat és que molts dels esforços del míster s’han centrat en una persona concreta: Politano. El jugador vol eixir del Nàpoles i el València desitja aconseguir la seua incorporació.

El seu preu

Ara bé, segons Golsmedia Comunitat Valenciana hi ha un gran problema a esta negociació: el preu. Politano va estar un any cedit al club italià i després de firmar una temporada fantàstica el fitxaren per 21 milions d’euros, per tant, De Laurentis no acceptarà una oferta que estiga per baix dels 15. És un fet que ara mateix és impossible que el València oferisca esta quantitat.

Cessió amb compra obligatòria

És per això que estaven estudiant la fórmula de pagament. El club che plantejà una cessió amb opció de compra a l’any següent, però el Nàpoles vol que esta compra siga obligatòria. De Laurentis, president del club italià, accepta ajornar el fitxatge un any deixant-lo primer cedit, però si el València té a Politano una temporada és perquè la següent el comprarà sí o sí.

Un problema constant

Així, un dels desitjos de Gattuso fa la impressió que tampoc aterrarà a la Capital del Túria. Politano és un futbolista fantàstic, internacional amb la selecció italiana, i és possible que ara mateix el València no opte a firmar a estos jugadors. Gattuso confia molt en ell mateix i en la seua capacitat de convicció, però els diners sempre seran un problema a este mercat d’estiu.