La millor informació del ValènciaCF en valencià

Politano parla del seu futur i de la paella valenciana
,

Politano parla del seu futur i de la paella valenciana

COMPARTIR

Després de la marxa de José Bordalás, el “mercato” italià s’ha posat a disparar noms relacionats amb el València C.F. De forma completament inesperada, el València ha pres la decisió de prescindir dels serveis de José Bordalás. Malgrat quedar-se a un pas d’alçar-se amb el trofeu de la Copa del Rei, l’ex del Getafe s’ha vist obligat a prendre la porta d’eixida de Mestalla. Així les coses, sembla que Gennaro Gattuso serà el seu successor en el càrrec.

Un dels noms que des d’Itàlia s’ha relacionat amb el València ha sigut el de Politano, al qual Gattuso hauria cridat per a preguntar les seues exigències. Durant les últimes hores ha realitzat unes declaracions a Sportitalia des del seu propi lloc de vacances a Formentera.

Politano es deixa estimar pel València

Després del final de la temporada, Matteo Politano està disfrutant de les seues vacances. El futbolista italià vol eixir del Nàpols i està pendent a les diferents opcions per a fitxar per un altre club la pròxima temporada. Gennaro Gattuso el vol a València i el va telefonar. Per esta raó, Politano ha deixat caure lli agrada molt la paella valenciana en les seues declaracions a Sportitalia. 

Ara estic de vacances. Quan torne parlaré amb el meu agent i decidirem el que farem. M’agrada molt la paella valenciana. 

 

 

L’agent de Politano parla del seu futur i del València

L’agent de Matteo Politano va parlar amb els companys de Ràdio Marte i va parlar sobre el futur del seu representat. En este declaracions, l’agent de Politano va mencionar al València i podria ser un destí per al futbolista italià. A més, ha deixat caure que està buscant una eixida del Nàpols. 

Ja no sent la confiança d’abans. ValenciaCF? A Gattuso li agrada i el VCF és un gran club.