+  PRIMER EQUIP  

Plantilla tancada a falta del cas Otamendi i… Guinda?

Per Blanquinegres · 22 Juliol, 2015

22 de juliol, fa exactament 22 dies que el mercat de traspassos es troba obert i el VCF es meneja en suavitat, després d’haver concretat les arribades de Santi Mina, Bakkali i Mathew Ryan. A banda cal comptar també les adquisicions 100% dels de Mestalla de Rodrigo, Cancelo, André Gomes i Negredo. Pinzellades per a un quadre prou equilibrat -Rufete dixit, des de la temporada passada.

Amb la base de la temporada passada intacta, de moment, recordar que el conjunt blanquinegre encara no ha fet oficial cap marxa en forma de traspàs, la resposta ràpida i sense pensar a la pregunta de si aleshores este VCF 15-16 ja té la plantilla tancada seria un ‘Sí’ prou rotund. Però òbviament cauríem en l’oblit de que resten molts moviments a fer dins de l’entitat i el món futbol que podrien desenllaçar noves arribades, en alguns casos inesperades.

El primer cas que podria provocar moviments seria la hipotètica eixida de Nicolás Otamendi en les pròximes setmanes, cap a aquell equip que diposite la totalitat de la seua clàusula. Açò, obligaria al Club de Mestalla a eixir a la busca i captura d’un defensa central que puga fer oblidar en la mesura del possible, tasca complicada, el rendiment explosiu i continu que el defensor argentí va oferir la temporada passada. Amb esta possibilitat, Mustafi comptaria amb nova parella de ball per al curs que es presenta.

Si hi han eixides hi hauran entrades, això queda clar. El VCF, davant el seu objectiu de regressar a la màxima competició continental no pot perdre nivell. D’ahí que la Presidenta del Club durant la Gira per la Xina diguera que l’èxit històric del VCF “està en l’equip” i no en ajuntar un parell d’estreles i jugar. També afegia que la base de la temporada passada, apuntalada a base de renovacions, no obligava al Club a tindre que fitxar en excés.

Unes paraules que sense cap dubte portaran la signatura del màxim accionista, el Senyor Lim. Però tractant-se del mateix Lim i el temps que resta per a que el temps de fitxatges finalitze, mai pot saber-se en que moment pot aparèixer la paraula que al seu dia Nuno va emprar “la bomba” per referir-se a eixa guinda que encapçale el projecte II de Peter Lim a la Capital del Túria.

Esta possible sorpresa per a la parròquia blanquinegra arribaria, més afavorida, en el cas de que el València CF siga el pròxim 19 d’agost un dels 32 equips que formen part de la definitiva fase de grups de la UEFA Champions League.

Per tant, després d’una imatge en fred de la situació al Club de Mestalla, es pot dir que el vestidor del València CF, no està tancat encara al 100%, tot i que es troba prou definit, a falta de saber que passa amb la situació d’Otamendi i dels moviments d’escacs al tauler de fitxatges fins al pròxim 31 d’agost, moment en el qual quede tancat la finestra de noves inscripcions.