Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Pizzi parla sobre la possibilitat de tornar algun dia a València

Per Alex Alfaro · 20 Desembre, 2022

L’etapa de Juan Antonio Pizzi al València va ser curta, però intensa. Arribava a un club ficat en la mitja taula i amb jugadors que no acabaven de funcionar i va aconseguir encendre a Mestalla a Europa. Per al record feliç queda la remuntada contra el Basilea després de perdre 3-0 en el partit d’anada. Mentrestant, també va deixar un dels moments més tristos després del gol de Mbia contra el Sevilla. Tot això mentre el club era venut a Peter Lim i la seua abrupta eixida en el que seria la primera de moltes de les decisions arbitràries de la gestió de Meriton Hòldings al capdavant del club.

En una entrevista per a Tribuna Deportiva ha recordat tots aquells anys i ha parlat sobre com va ser la seua eixida del València C.F

Com va ser l’eixida?

“Jo la meua eixida la vaig viure amb sorpresa. Acabem la lliga i ens en vam anar a Hong Kong de gira. Les converses amb Rufete i Salvo eren frontals, de cara. Estàvem parlant de la pròxima temporada. Encara no havia aparegut Peter Lim i quan es va fer oficial ell va prendre decisions, jo no vaig poder fer una altra cosa que acceptar-la amb tot el dolor del meu cor. Després vaig anar a Mèxic i amb la selecció de Xile i tot això m’ha permés també desenvolupar la meua trajectòria com a entrenador. Estic orgullós del que he fet i del treball”

És viable tornar a València?

“Mai vaig tindre converses amb ningú de València després de la meua eixida per a tornar. Em sembla que ara mateix no és viable eixa opció”