ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Piojo López mostra la seua tristesa pel València

Per Alex Alfaro · 28 Març, 2023

L’exdavanter argentí del València, Claudio ‘Piojo’ López, va afirmar aquest dimarts a Benidorm que més que preocupat per la situació del seu exequip està trist per la seua deriva esportiva i institucional.

L’exfutbolista va realitzar aquestes declaracions en la presentació del nou projecte del CF Benidorm que lidera l’exjugador de la selecció i del València, David Villa.

“És trist i dolorós veure un club amb tanta tradició i al qual la gent vol tant que en aquests moments estiga passant per una situació tan delicada i esperem que puga resoldre’l prompte”, va afegir l’argentí, qui va dir ser “optimista”. “Perquè amb el València sempre ho seré”.

“Més enllà que no estiga d’acord amb algunes coses, a l’equip li desitge que li vaja bé”, va explicar López, qui va destacar la labor que estan realitzant en la banqueta des de la seua arribada Rubén Baraja i Carlos Marchena.

“Han fet un gran treball per a recompondre el grup. Cal tindre paciència i esperar que al final ho aconseguisquen (la salvació). Són gent de la casa i saben el que pateix la gent perquè ho han viscut. Confie que els xicotets canvis puguen donar resultats i que el València puga estar on tots volem”, va argumentar López.

Piojo López no va voler opinar sobre la conveniència d’un canvi accionarial al València perquè va dir no conéixer tots els detalls, però no va ocultar que podria ser “una solució”.