ACTUALITAT  

Piccini mostra la seua rutina diària per tornar de la lesió

Per Blanquinegres · 16 Octubre, 2019

Cristiano Piccini ha compartit amb els seus seguidors d’Instagram uns vídeos explicant la seua rutina d’exercicis per recuperar-se de la lesió que va sofrir. El lateral va patir un trencament de la ròtula dreta durant l’entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva de Paterna a finals del mes d’agost.

A les 9.45 hores del matí, Piccini es tanca durant una hora a la cambra hiperbàrica. Aquest artefacte eleva la pressió de l’aire, la qual cosa permet als pulmons respirar un aire molt més pur. Així doncs, aquest tractament subministra la gran quantitat d’oxigen necessària als pulmons per a curar el teixit corporal lesionat.

Tot seguit, l’italià realitza exercicis d’enfortiment i activació muscular durant una hora i mitja, en els quals es col·loca pes al turmell de la cama dreta. En acabar aquests, Piccini va a la piscina per seguir exercitant la cama afectada durant 30 minuts més.

Per acabar, al lateral li espera una última hora d’exercicis de fisioteràpia, durant la qual els metges del club li realitzaran els cuidats necessaris, així com massatges.

Crisitano Piccini va marcar un dels gols més icònics de la temporada passada davant el Huesca a casa en l’últim minut, a més de ser un home important per a la classificació a la Lliga de Campions. És per això que espera amb moltes ganes la seua tornada i s’exercita cada dia per recuperar-se de la lesió com més prompte millor. Un temps d’espera que s’estima que siga encara de 3 mesos i mig.