La millor informació del ValènciaCF en valencià

Piccini ha recollit les seues coses de la Ciutat Esportiva de Paterna
,

Piccini ha recollit les seues coses de la Ciutat Esportiva de Paterna

COMPARTIR
La marxa de Cristiano Piccini a l’Estrela Roja és imminent. El lateral italià es marxarà a l’equip serbi i abandonarà la Capital del Túria en este mercat d’hivern. Piccini acabava contracte este estiu i no anava a renovar amb el València. Per esta raó, les dos parts han decidit no continuar junts en el seu camí.

Ara mateix, segons ha informat Onda Deportiva València, Cristiano Piccini ha arribat a la Ciutat Esportiva de Paterna per a recollir les seues coses i abandonar el València. El lateral italià ha aprofitat esta visita per a acomiadar-se dels treballadors del club abans d’iniciar una nova etapa en el futbol serbi.

El pas de Piccini pel València 

Cristiano Piccini va arribar al València en estiu del 2018. El lateral italià va rendir a un bon nivell. No obstant això, una fatídica lesió al genoll va truncar la carrera del futbolista italià. Després de dos anys, Piccini ha tornat a sentir-se futbolista i ha disputat huit partits amb José Bordalás.

El lateral italià sempre tindrà a la seua memòria el gol que li va fer a l’Elx per a donar la victòria al seu equip en els últims minuts de partit. A més, del gol al Huesca en la temporada del centenari, el qual va significar un punt d’inflexió.