ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Piccini detalla el robatori que ha patit a Eivissa

Per Blanquinegres · 02 Juny, 2024

El central italià Cristiano Piccini (31), exjugador del València, va acudir a Instagram per a denunciar que havia sigut víctima d’un violent atracament a Eivissa, quan es trobava en presència de la seua família.

El jugador, actualment en la Sampdoria, va instar els seus seguidors a anar amb compte si visiten l’illa balear i va assegurar que els assaltants li van robar un rellotge en un atracament marcat per moments de violència.

Passejava per Marina di Botafoch a Eivissa, enfront de l’Eivissa Gran Hotel, quan vaig ser assaltat per dos persones a les tres de la vesprada, italians: per l’accent estic segur que eren napolitans“, va escriure en Instagram.

Vaig reaccionar ràpid i vaig aconseguir arribar fins al lladre que es pujava a una moto, el seu amic va intentar atropellar a la meua dona, i després va intentar atropellar-me a mi. No vaig poder recuperar el meu rellotge. El més important és que la meua família i jo estem bé, sense un arrap”, va afegir.

A més del robatori, Piccini també va lamentar el comportament dels qui el van presenciar: “Per no parlar de la gent que va presenciar el robatori i no es va molestar a ajudar. De totes maneres , si esteu pensant a vindre a Eivissa, compte amb el que porteu, hui dia no es pot estar tranquil en cap lloc”.