+  PRIMER EQUIP  

Piatti no compta per a l’any que ve

Per Blanquinegres · 19 Abril, 2016

El València CF comença a perfilar la planificació esportiva de la propera campanya des de fa ja unes setmanes. En esta, Suso Gª Pitarch tracta d’obrir espai per renovar una plantilla que haurà de donar un bot de qualitat substancial per no repetir l’esperpent viscut en l’actual campanya.

Les eixides per tant seran l’aspecte primorós en estos primers passos de la Direcció Esportiva del Club de Mestalla. I el primer en rebre el missatge d’eixida pareix haver sigut Pablo Piatti. Segons apuntaven ahir els companys de La Banda de Radio Esport 91.4, l’argentí ja ha rebut per part del Club el clar missatge de que ha de buscar-se equip perquè la seua etapa en el VCF ja ha arribat a la seua fi.

El seu contracte precisament podria ser també un al·licient més per el qual tractar esta decisió. L’esquerrà argentí va renovar el passat estiu després d’ajudar de forma molt activa en la consecució de la plaça cap a la Lliga de Campions. Esta renovació va comportar un augment substancial dels emolument econòmics del jove de 27 anys que ara sense competició europees serà difícil de complir per part del Club valencianista que haurà de reformar completament el quadre de despesa total de la primera plantilla blanquinegra.

Dins d’este reformes en el conegut ‘Fair-play’ financer, ‘El Duende’ Piatti no serà l’únic en rebre esta noticia i buscar destinació serà, este estiu, tendència en la Capital del Túria. En negatiu, les altes pretensions econòmiques dels actuals actius del vestidor podria complicar esta neteja que es planteja de les altes instàncies del Club blanquinegre de cara a la temporada 2016/2017.