+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Piatti deixa el VCF i ja és nou jugador perico

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2016

Per tancar la jornada de divendres, el VCF ha fet oficial la tercera eixida del vestidor valencianista. Després dels adéus de Yoel i Barragán, Pablo Piatti és des de fa poques hores nou jugador del RCD Espanyol per a la propera temporada 16/17.

La durada de l’acord encara és en part una incògnita ja que el fitxatge de l’argentí s’ha tancat amb una cessió per un any que inclou una opció de compra obligatòria que s’haurà d’activar la propera temporada a la fi de la mateixa a canvi d’una quantitat econòmica propera als 2,5 milions d’euros.

En altre sentit, la marxa del futbolista suposa una autèntica entrada d’aire fresc en Mestalla en quant al Fair Play Financer es refereix. El VCF s’oblida de pagar 1,9 milions fins a l’any 2019, el que haguera suposat un total de 5,7 milions d’euros que ara l’entitat blanquinegra s’estalviarà. Ara serà el conjunt de Cornellà – El Prat qui s’encarregarà de la fitxa del jugador. Una fitxa que ha patit una rebaixa considerable arribant als 1,3 milions d’euros, 600.000€ menys respecte a la seua etapa a Mestalla.