+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Piatti: “L’afició és fonamental en la dinàmica que portem”

Per Blanquinegres · 08 Octubre, 2014

L’argentí Pablo Piatti ha sigut el protagonista este dimecres, 8 d’octbure, en el media center de la Ciutat Esportiva de Paterna.

“El meu objectiu sempre ha sigut gaudir en Mestalla, sempre he intenta veure la llum al final del túnel i seguir amb el meu treball i el meu sacrifici. No crec que haja aplegat al meu limit, necessite millorar més coses i seguir creixent”.

“Estic molt feliç amb esta situació, si la gent aplaudeix és perquè vol exigir-me més. No m’he de conformar amb l’ovació, vull seguir exigint-me més coses i treball”.

“És el dia a dia nostre, és el missatge general de tots, el que portem tots en el nostre cap, el partit següent és l’objectiu prioritari”.

“No és només mèrit de jugadors i cos tècnic, hi ha molta gent darrere nostre. És el conjunt de tots el que ens dona eixa química. La gent és fonamental en esta dinàmica que portem, eufòria dins i fora del camp, moltes gràcies per esta aportació”.

“Està clar que hi ha gent que no està tenint la continuitat que vol i necessita, però el tècnic sap gestionar açò, ens està fent ser importants a tots, la gent està mentalitzada en els nostres objectius i en aportar el que tenim dins a l’equip. Un vertader equip el conforma la gent que compta amb menys minuts, això s’està reflexant en els resultats. No sé si és bo parlar de titulars i suplents, un equip es fa amb tots, tenim l’objectiu clar i els pilars bàsics, ens centrem en el partit a partit”.