+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Phill Neville: “Estic davant el major repte de la meua carrera futbolística”

Per Blanquinegres · 07 Juliol, 2015

Phill Neville, nou tècnic assistent de Nuno Espírito Santo per a la banqueta blanquinegra ha parlat per primera vegada per a la ESPN Football com valencianista. El mític jugador del Manchester United es mostra molt ambiciós per poder conviure l’esperit de competició al vestidor del València CF.

 

Estic davant el major repte de la meua carrera futbolística.

Sempre vaig voler jugar a l’estranger, però no va ser així pel que esta és la segona millor opció.

Vull experimentar una nova cultura, aprendre un nou idioma, veure com funciona el futbol a Espanya i prendre jo fos de la meva zona de confort a Manchester.

Cada decisió que he pres en la meua carrera ha sigut per al meu interès. Es tracta també de la meua família. Però anem a aprendre un nou idioma junts. La nostra filla, que té una discapacitat, viurà en una ciutat on hi ha calor i sol tot l’any. Això és millor per a ella. Estem començant classes intensives de castellà i el meu fill Harvey s’unirà a l’excel·lent Acadèmia del VCF.

M’encanta Mestalla. Té una herba increïble amb grades imponents. Encara que hi ha plans d’anar-se’n a un nou estadi increïble.

Nuno és un tècnic realment jove, això és increïble. Ell sap exactament el que vol Ell parla perfecte anglès i ha portat a València a la Lliga de Campions en la seua primera temporada amb un equip jove. Té un equip talentós de jugadors joves amb fam. Ells només poden millorar. He estat dos vegades esta temporada i han estat impressionats per la seua tècnica.

André és un futbolista excepcional. Coneixia Mustafi de l’Everton. Era un adolescent. Ara s’ha convertit en un home. Gayà és un excel·lent lateral esquerre. Per la dreta, Cancelo té enorme potencial. Tenen jugadors TOP per totes bandes. Paco és un bon finalitzador, Otamendi, Parejo. Quan Cathro va anar al Newcastle va sorgir la possibilitat i em vaig decidir quan Nuno va tocar-me.

David va donar-me l’estímul de seguir a les banquetes. Ell va dir-me que la Lliga és una competició superior amb els millors equips del món i que seria un gran desafiament per a mi i que la comunicació era molt important. També ha posat èmfasi en els diferents aspectes de l’estil de vida i que jo necessite aprendre a adaptar-me. Normalment em vaig al llit a les 9 pm. Una gran quantitat de partits a Espanya ni tan sols han iniciar i la gent ix a les 11. Ell diu que pot prendre unes poques setmanes per al meu cos i ment per acostumar-me.