+  ACTUALITAT  

Phil Neville, nou entrenador assistent de Nuno

Per Alex Chardí · 28 Juny, 2015

Fa 3 setmanes es confirmava l’adéu del tècnic assistent de Nuno Espírito Santo, Ian Cathro, per motius familiars, encara que finalment pareix que s’incorporarà al staff tècnic del Newcastle United com a ajudant de Steve McClaren.

Després d’esta circumstància des d’Anglaterra, hui diumenge Mirror, afirmava que Phil Neville podria convertir-se en el nou entrenador assistent de Nuno de cara a la pròxima temporada, i així serà finalment després que el VCF ha haja fet oficial. D’esta manera ocuparà el lloc que fins ara desenvolupava l’escocés Ian Cathro.

Tot fa indicar que l’estreta relació entre Peter Lim i la ‘Classe del 92’ (Gary i Phil Neville, Ryan Giggs, Nicky Butt i Paul Scholes) que varen comprar conjuntament el Salford, club semiprofessional d’Anglaterra, el passat 2014, hauria ajudat a fer que esta possibilitat siga reial.

Phil Neville ja va treballar junt amb David Moyes al cos tècnic del Manchester United, i posteriorment va rebutjar l’oportunitat de moure’s amb Moyes a la Reial Societat.

Phil Neville, 2 vegades a València

El passat 30 de Novembre… Phil Neville i Paul Scholes varen acudir a l’encontre entre el València i el Barça invitats per Peter Lim. Abans d’anar a Mestalla no dubtaren en passar per la Megastore on varen poder gaudir de les novetats de la moderna tenda valencianista.

paul-scholes-y-phil-neville-asisten-al-valencia-barca

El passat 13 de Maig… els germans Neville, Gary i Phil, varen visitar les instal·lacions que formen la Ciutat Esportiva de Paterna en una visita conduïda per Salvo, Kim Koh i Lay Hoon. També varen estar presenciant l’entrenament del primer equip.

neville schols paterna (Foto: Marca)