ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix amb qui va veure Peter Lim la final del mundial

Per Alejandro Fernandez · 31 Gener, 2023

El València no passa pel seu millor moment i diferents empresaris són els que s’han postulat per a comprar el club al llarg dels anys que porta Peter Lim en el club. Un dels últims és el príncep de Johor, qui va estar en contacte amb Robert Pirès, l’exfutbolista, per a ajudar-lo en el camí per a la compra. Peter Lim va estar veient la final del mundial entre l’Argentina i França acompanyat del príncep de Johor, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva.

El príncep de Johor ha mostrat el seu interés en la compra del club en diferents ocasions, i fins i tot per les seues xarxes socials. Robert Pirès va dir en una entrevista que el príncep de Johor va estar a punt de comprar el València, però que Peter Lim no va voler vendre’l. Va cridar a Robert Pirès per a conéixer com era el club i la ciutat.

La història entre el príncep de Johor i el València sembla que encara no està finalitzada. Peter Lim li va mostrar la seua intenció que no anava a vendre-li el club però sembla que la relació entre tots dos encara continua. El propi príncep encara segueix l’actualitat esportiva del club valencianista, i el seu contacte pròxim amb el màxim propietari del València pot acostar-lo de nou.