ACTUALITAT  

Peter Lim telefona a Nuno per a que torne a Mestalla

Per Blanquinegres · 05 Febrer, 2023

El València CF és un club en deriva tant esportivament com institucionalment. Prova d’això és la nova derrota que ha patit l’equip en el dia de hui a Montilivi i que deixa al club de Mestalla a un punt del descens amb un calendari lliguer molt complicat per davant aquest mes de febrer.

El club, després de la roda de premsa de tancament de mercat, continua confiant en Voro per als pròxims partits però la realitat és que el de l’Alcúdia està totalment desbordat i la seua continuïtat en la banqueta fins a final de temporada la marcarà els resultats.

Lim torna a cridar a Nuno

El màxim accionista del València CF, Peter Lim, confia que el de l’Alcúdia puga revertir la situació, però en el seu cap des de l’eixida de Gattuso està en tornar a dur al València CF al seu amic Nuno Espírito Santo.

Prova d’això és que en els últims dies el màxim accionista ha tornat a telefonar a l’entrenador portugués per a saber la voluntat d’aquest en firmar pel club de Mestalla segons ha informat Relevo.

Les exigències de Nuno

L’entrenador portugués vol tornar a Mestalla amb dos condicions: La primera és ser un General Manager, un aspecte molt comú en la Premier i molt paregut a la figura que ell va buscar a partir de la segona temporada a Mestalla i que li va costar el seu lloc de treball. Amb aquesta funció vol tindre tot el control en aspecte esportiu sense la intermediació de Lay Hoon.

La segona exigència és que Peter Lim pague la clàusula de trencament de contracte per valor de 5 milions d’euros que l’entrenador té actualment en Arabia Saudita. Un aspecte que el màxim accionista de moment descarta.