+  FITXATGES  

Peter Lim s’interessa per Falcao

Per Alex Chardí · 25 Febrer, 2015

El València CF marxa pel camí de la Lliga de Campions en el terreny esportiu i, mentrestant, el seu propietari vol donar un cop d’efecte a l’equip per a la que pot ser la seua tornada a la màxima competició europea. D’esta manera, si el València es classifica finalment per jugar la Lliga de Campions, Peter Lim estaria interessat en la incorporació de Radamel Falcao a la plantilla valencianista, tal com informa ESPN.

El davanter colombià va arribar cedit al Manchester United el passat mercat d’estiu a canvi d’un pagament de 12 milions d’euros en concepte de préstec. A terres angleses no està tenint tota la lluentor que es podia esperar, a més de no comptar amb la plena confiança del seu tècnic, Loius van Gaal. De fet, els ‘Red Devils’ ja haurien arribat a la decisió de no fer efectiva l’opció de compra per valor de 55 milions d’euros.

En la seua idea per seguir reforçant el club blanquinegre, que presumiblement jugarà 3 competicions la pròxima temporada, Peter Lim estaria ja en contacte amb el seu amic personal i representant del davanter colombià, Jorge Mendes, per tal de poder fer l’operació. També Mendes, hauria oferit a Florentino Pérez l’opció d’adquirir Falcao, ja que el Reial Madrid fa anys que va darrere de l’estrela colombiana.

Seguint l’exemple del Manchester United, Peter Lim estaria dispost a oferir al Mónaco una quantitat al voltant dels 6 milions d’euros per la cessió d’una temporada i fent-se càrrec dels 7 milions d’euros de salari del jugador. A partir d’ací, podria negociar-se una possible opció de compra.

Radamel Falcao